Kippenbouten met rozemarijn
Elke week stelt foodbox Chop chop één van z'n topgerechten voor. De ingrediënten krijg je gewoon thuis bezorgd. Deze verkwikkende paleo en glutenvrije kippenbouten met rozemarijn is perfect voor koude avonden. Kippendrumsticks, gekruid met verse rozemarijn, worden aangebraden en vervolgens in de oven klaargemaakt. Ze worden geserveerd met koolraapfrietjes en een zoete, maar toch pittige biefstuk-dipsaus. Een gemengde groene salade verrijkt met peer, zonnebloempitten en een honing-abrikozenvinaigrette geeft een frisse toets aan het gerecht.
door Janne
Leestijd 1 min.
Download hier dit glutenvrije recept.
Bereidingstijd: 35 min
Recept voor 2 personen
570 kCal
Biologische ingrediënten:
Stap voor stap:
Smakelijk!
Bereid dit gerecht stap voor stap met een handige video:
Krijg 25 korting op je eerste bestelling met de code METROFOOD'