Gwyneth Paltrow beschouwt Chris Martin als een broer

Gwyneth Paltrow
Foto AFP

Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn al een tijdje gescheiden, maar dat betekent niet dat ze op slechte voet leven met elkaar. De actrice ziet de Coldplay-zanger naar eigen zeggen als een broer. “We gaan als familie met elkaar om, dat is fijn”, aldus Paltrow in een gesprek met talkshowpresentator Stephen Colbert.

Het paar heeft samen twee kinderen: Apple en Moses. Het was voor hen cruciaal dat hun kroost zo min mogelijk zou leiden onder hun scheiding. “De scheiding was vreselijk, pijnlijk en moeilijk”, aldus de actrice. “Het was ons doel om onze familiebanden intact te laten, ondanks het feit dat we geen stel meer zijn. We hebben ons uiterste best gedaan om dat voor elkaar te krijgen.

De 45-jarige actrice heeft intussen opnieuw het geluk in de liefde gevonden bij televisieproducent Brad Falchuk. “Hij is de man met wie ik bestemd was samen te zijn”, verklaart Paltrow. “Inmiddels ben ik erachter hoe gecompliceerd liefde kan zijn. Toch heb ik het opnieuw een kans gegeven, omdat bepaalde kansen en persoonlijkheidsveranderingen alleen bereikt kunnen worden door intieme relaties aan te gaan.”