‘Big Little Lies’ strikt Meryl Streep

Meryl Streep
Getty Images / E. McIntyre

De sterrencast van ‘Big Little Lies’ wordt nog een beetje langer. Niemand minder dan Meryl Streep zal meespelen in het tweede seizoen van de met Emmy’s en Golden Globes overladen HBO-serie. Dat heeft nieuwszender CNN bekendgemaakt.

De reeks vertelt het relaas van drie moeders met jonge kinderen in een fictief Californisch stadje. Streep zou de rol van een schoonmoeder spelen. Naar verluidt is het vervolg gedeeltelijk gebaseerd op het verhaal van de oorspronkelijke schrijfster, Liane Moriarty.

Reese Witherspoon, die samen met Nicole Kidman de producente én hoofdrolvertolkster van de reeks is, toonde zich op Twitter erg enthousiast door de komst van Streep. “Maak jullie klaar voor meer wijn, meer geheimen en duizenden kleine leugentjes”, schreef ze. Bij de tekst postte ze ook een foto waarop ze samen met de drievoudige Oscarwinnares te zien is. 


21e nominatie

Streep neemt op 4 maart deel aan de 90ste uitreiking van de Oscars met haar 21ste nominatie, die ze te danken heeft aan haar vertolking van de uitgeefster van de Washington Post in Steven Spielbergs film ’The Post’.