ZES brengt nieuwe afleveringen van “MacGyver” – nieuw seizoen “Temptation Island” op VIJF

ZES brengt nieuwe afleveringen van "MacGyver" - nieuw seizoen "Temptation Island" op VIJF

ZES, de derde zender van de mediagroep SBS en broertje van VIER en VIJF, programmeert dit voorjaar gloednieuwe afleveringen van “MacGyver”, een populaire, Amerikaanse tv-reeks uit de jaren 80 en 90. VIJF lanceert een nieuwe reeks van “Temptation Island” en het tweede seizoen van “Shopping Queens”. Ook dit voorjaar focust ZES zich op blockbusters, filmklassiekers en spannende actiefilms, Amerikaanse reeksen en misdaadseries. De commerciële zender breidt zijn aanbod uit met enkele gloednieuwe reeksen. De sciencefiction serie “Constantine” zoomt in op het verhaal van John Constantine, een man die de hachelijke opdracht krijgt om de mensheid te beschermen tegen het kwaad.
Later dit voorjaar verschijnt ook de gloednieuwe serie “MacGyver” op ZES. De remake onthult een nieuwe kijk op de klassieke serie waarin de jonge MacGyver centraal staat.
Voorts is er het derde (en inmiddels ook laatste) seizoen van de topserie “Zoo”, de samenvatting van de Oscaruitreiking, gloednieuwe afleveringen van crimeseries “The Blacklist” en “Blue Bloods”, en nieuwe seizoenen van “Gotham”, “Supernatural” en “Smallville”.
VIJF pakt in 2018 uit met het nieuwe seizoen van “Temptation Island”. In het nieuwe seizoen testen opnieuw vier koppels hun relatie door zich op een Thais eiland te laten omringen door vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Dit voorjaar is “Temptation Island” op donderdagavond te zien.
Wie niet genoeg krijgt van het programma, kan voortaan na elke aflevering terecht bij “Goedele on Top”. Op VIJF.be praat Goedele Liekens na met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Met “Goedele on Top” wil de zender inspelen op de digitalisering van het kijkgedrag. Deze digitale primeur is meteen het eerste volwaardige VIJF-programma dat alleen en integraal op tablet, smartphone en pc kan worden bekeken.
Later dit voorjaar is Jani Kazaltzis te zien in het tweede seizoen van “Shopping Queens”, waarin vier vrouwen strijden om de titel van Shopping Queen. De regels blijven ongewijzigd: scoor voor een speciale gelegenheid dé bijpassende outfit met een beperkt budget.
VIJF verbreedt haar serie-aanbod met de nieuwe dramareeks “Doubt”. Er zijn ook nieuwe afleveringen van “Grey’s Anatomy”, “Criminal Minds” en “The Night Shift”.

bron: Belga