Het volledige Marvel-universum in één game

In de stortvloed aan Lego-games is de overdosis nooit veraf. Deze keer trekken we ons superheldenkostuum aan en duiken we onder in de wereld van Marvel.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Ondanks de inmiddels overbekende gameplay en graphics die nauwelijks evolueren, blijft het altijd leuk een nieuwe Lego-game te ontdekken. Ook al worden bekende franchises onder handen genomen, je weet nooit wat de scenaristen deze keer voor je in petto hebben.

Zoals zijn naam laat vermoeden, staat ‘Lego Marvel Super Heroes 2' in het teken van de superhelden van Marvel. Je start met de personages van ‘Guardians of the Galaxy 2' voor wat een klassiek avontuur lijkt te worden. Maar niets is minder waar… Binnen de kortste keren komen Spider-Man, Iron Man, Captain America en Thor meespelen. Het resultaat is een knettergekke tijdreis, van het oude Egypte langs het middeleeuwse Engeland tot het New York City van 2099.

'Lego Marvel Super Heroes 2' heeft alle troeven in huis om zowel Marvel- als Lego-fans te bekoren. De cast bestaat uit ruim 200 speelbare personages, superhelden en villains uit de comics, films en tekenfilms van Marvel. Allemaal nauwkeurig gemodelleerd met legoblokjes. Doe daar een avontuur vol humor en knipogen bij (dat je alleen of met twee op hetzelfde scherm speelt), en je krijgt een leuke verrassing voor jong en oud.

(tw)