KV Mechelen versterkt zich met Nicolas Verdier en Fabien Camus

KV Mechelen versterkt zich met Nicolas Verdier en Fabien Camus

Nicolas Verdier en Fabien Camus verdedigen tot het einde van het seizoen de kleuren van KV Mechelen. Dat heeft Malinwa vandaag bekendgemaakt. De uitleenbeurt van Silvère Ganvoula Achter De Kazerne is dan weer beëindigd. De spits keert terug naar RSC Anderlecht. Verdier nam afgelopen zomer nog afscheid van KV Mechelen en trok naar KAS Eupen. Omdat trainer Aleksandar Jankovic de nodige snelheid in de spits wil, haalt Malinwa Verdier terug naar het AFAS Stadion. De Fransman maakte tijdens zijn vorige passage bij KVM twintig doelpunten en gaf negen assists.

Daarnaast komt Fabien Camus naar Mechelen. De 32-jarige aanvallende middenvelder speelde tot vorig seizoen bij Antwerp en eerder voor Troyes, Evian, Genk en Charleroi. Hij tekende een contract tot het einde van dit seizoen.

Beide spelers sluiten morgen meteen aan op de stage in het Spaanse Lepe. KV Mechelen staat na 22 speeldagen in de Jupiler Pro League op een teleurstellende vijftiende plaats met achttien punten. Enkel Eupen doet slechter met zestien punten.

bron: Belga