WTA Auckland – Einde parcours voor Ysaline Bonaventure in Auckland

WTA Auckland - Einde parcours voor Ysaline Bonaventure in Auckland

De Belgische Ysaline Bonaventure (WTA 183) heeft woensdag niet kunnen winnen tegen de Taiwanese Su-Wei Hsieh (WTA 103) op het WTA-toernooi van Auckland in Nieuw-Zeeland (hard/226.750 dollar). Haar avontuur in het enkelspel in Auckland eindigde zo in de tweede ronde. De ervaren Taiwanese schakelde Bonaventure uit in twee sets: 6-4 en 6-3.
In het dubbelspel is de Luikse Bonaventure wel nog in de running. Ze vormt een koppel met de Zwitserse Viktorija Golubic. Net als dinsdag moet ze in de namiddag (voormiddag in België) weer aantreden voor de tweede wedstrijd van de dag. Samen met Golubic geeft ze het Japanse duo Hozumi-Kato partij in de tweede ronde. De Japanse vrouwen waren eerste reekshoofd van de tabel.
In het enkelspel is België enkel nog vertegenwoordigd door Kirsten Flipkens (WTA 76). Zij speelt tegen de Sloveense Polona Hercog (WTA 100), die Alison Van Uytvanck (WTA 77) uitschakelde in de eerste ronde. Bij winst neemt Flipkens het in de kwartfinale op tegen de jonge Slovaakse Viktoria Kuzmova (WTA 138) of tegen de Duitse Julia Goerges (WTA 14), het tweede reekshoofd.

bron: Belga