Chrissy Teigen maakt hilarische twitterfeed na incident op vliegtuig

Chrissy Teigen en John Legend
Foto AFP

Dat Chrissy Teigen een goed gevoel voor humor heeft, bewijst ze regelmatig op Twitter. Ook toen haar vliegtuig plots ommekeer maakte, liet ze zich met een live verslag van haar grappigste kant zien.

“Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Na vier uur vliegen draaien we plots om omdat er een passagier blijkbaar niet op het vliegtuig hoort te zitten”, zo steekt het model van wal. Ze zat samen met haar man John Legend op een vlucht van Los Angeles naar Tokio, een reis die normaal gezien elf uur in beslag neemt. “Ik heb zo veel vragen, maar ik krijg geen antwoorden. De ene boosdoener voelt zich waarschijnlijk vreselijk.”

De medereiziger in kwestie had geen geldig ticket voor ANA, de maatschappij die naar Tokio vloog. Toch was hij aan boord geraakt. De piloot besloot om terug te keren naar Los Angeles, om de passagier opnieuw af te zetten. “Dus de boardingpassmachine is eigenlijk gewoon een bak die beedoop geluidjes maakt, zonder echt te werken?”, vraagt Teigen zich terecht af.

Voldoening

“Ik begrijp niet dat ik niet bozer ben”, zo gaat ze verder. “Volgens mij haal ik meer voldoening uit het vertellen van dit verhaal dan uit een directe vlucht naar Tokio. De passagier heeft geluk dat we allemaal het vliegtuig moeten verlaten. Stel je voor dat die alleen moest uitstappen. De schaamte!”

Nadat het bekende koppel opnieuw geland was in Los Angeles, kregen ze een aparte ruimte toegewezen. “We kunnen niet bij het plebs zitten”, zei Teigen nog met een droevige smiley. Ondertussen wordt iedereen verhoord door de politie en begint de Amerikaanse de situatie verdacht te vinden. “Het is duidelijk dat de autoriteiten me het zwijgen willen opleggen”, grapt ze verder. “Niemand wil mijn vragen beantwoorden. Ik heb beloofd dat ik het geheim zou houden, maar volgens mij hebben ze in het snotje dat ik alles verklap op Twitter.”

Ondertussen zitten Teigen en Legend opnieuw op een vlucht naar Tokio. Hopelijk komen ze deze keer goed aan, zodat ze in Japan kunnen aftellen naar het nieuwe jaar.