Pizza Hut-medewerker ontslagen na grap van klant

Pizza Hut
Foto Wikipedia

Een medewerker van de Pizza Hut in Stafford, Virginia, is haar job verloren door een speciaal verzoek van een klant. De clue van de grap die ze op de pizzadoos diende te schrijven, zou te ver zijn gegaan.

Volgens de klant hadden haar twee zonen van 12 en 15 jaar een speciaal verzoek toen ze online een bestelling bij Pizza Hut plaatsten. De jongens vroegen de keten om een ​​grap op de pizzadoos te schrijven. “Wat hebben een pizzabezorger en een gynaecoloog gemeen?” Het antwoord luidde: “Ze moeten het allebei ruiken, maar ze mogen het allebei niet eten.”

Ongepast

De moeder was woedend toen ze de tekst op de pizzadoos las. Zij vond de grap ongepast. “Ik ga voortaan niet meer naar de Pizza Hut”, vertelde ze aan televisiestation WJLA. Hoewel de pizzamedewerker haar excuses aan de klant had aangeboden, betekende het incident het einde van haar carrière bij Pizza Hut.

#JusticeForPizzaGirl

Niet iedereen is het eens met het besluit van de pizzaketen. Verschillende mensen bezochten de Facebook-pagina van het restaurant om #JusticeForPizzaGirl te vragen.

“Schaam je, Pizza Hut, dat je iemand hebt onslagen die deed wat de klant had gevraagd!”, klonk het onder meer. Een andere trouwe klant gaf aan naar een andere pizzaketen te zijn overgestapt. “Ik heb vanavond een pizza van Papa Johns Pizza besteld in plaats van eentje van Pizza Hut!”