Knelpuntberoep in de kijker

In de bouwsector raken vacatures moeilijk ingevuld. Bij uitzendkantoor ASAP hebben ze daar iets op gevonden. Gespecialiseerde consulenten weten hoe ze kandidaat en bedrijf in contact moeten brengen.

«Ik ken de bouwwetgeving door en door»

San Dupont,
Commercial Consulent Construct

San Dupont is Commercial Consultant specifiek voor de bouwsector. “De juiste bouwprofielen zijn niet evident om te vinden, daarom is het handig dat mijn team en ik ons dedicated kunnen focussen op die sector. Iemand aan een job helpen geeft ons een echte kick.” Voor ze bij ASAP aan de slag ging, werkte San al op een HR-afdeling in de bouwsector. “Ik ken de bouwwetgeving dus door en door. Dat helpt om alles wettelijk correct op te volgen.”


«Ik moet zelf geen papierwerk doen»

Wouter Vandenberk
Wegenwerker via ASAP

Wouter Vandenberk is aan de slag als wegenwerker via ASAP Construct. “Toen ASAP mij opbelde, mocht ik meteen langskomen op het kantoor en niet veel later kon ik al beginnen. De Construct-afdeling heeft een heel snelle manier van werken. Ik kan mijn contactpersoon altijd bellen als ik vragen heb over mijn contract of vakantie. De consulent heeft een goede kennis van alle administratie en regels, dus ik moet zelf geen papierwerk doen. Ik kan dus zeker niet klagen.”