Tanja Dexters slaat opnieuw groen blaadje aan de haak

Een nieuw groen blaadje voor Tanja Dexters
Facebook / Tanja Dexters

Na haar stukgelopen verloving met de 15 jaar jongere Ignazio Moser zit Tanja Dexters weer op een roze wolk. De ex-Miss België heeft haar pijlen gericht op de 22-jarige Gillian Schouteet.

De twee tortelduifjes werden voor het eerst samen gespot tijdens een basketbalwedstrijd van de 22-jarige toyboy. Daar toonden ze openlijk hun liefde voor elkaar terwijl ze al kussend op het veld stonden.

Tanja’s nieuwe lover is niet enkel een sportieve basketballer, maar ook een serieuze jongeman. Als politie-inspecteur bij het interventiekorps van Knokke-Heist neemt hij zijn job erg serieus, zo meldt Het Laatste Nieuws. Momenteel probeert de 40-jarige blonde schone haar nieuwe vriend uit de schijnwerpers te houden. Zo verscheen er op sociale media nog niets over haar West-Vlaamse verovering.

Turbulent liefdesleven

Hoewel de presentatrice het geluk in de liefde terug gevonden heeft, kent haar liefdesleven heel wat ups en downs. Een jaar geleden liep de romance met de Italiaanse jetsetter Ignazio Moser nog op de klippen. Kort daarvoor eindigde ook de relatie met Miguel Dheedene in mineur nadat hij haar bedroog met een veel jongere dame. Hij is de vader van Valentina, de dochter van de ex-Miss België.