Maak een kunstwerkje van je fotokalender 2018!

fotokalender

Dat je bij Smartphoto een gepersonaliseerde kalender of agenda kan maken, wist je wellicht al. Maar wil je met je kalender voor 2018 indruk maken op je vrienden en familie, neem dan de tips hieronder door en maak er deze keer een origineel, thematisch kunstwerkje van.

Natuurkalender

Voel je bij elke magische zonsondergang, bloeiende struik of fladderende vlinder de onweerstaanbare drang om deze op beeld vast te leggen, maak dan van je fotokalender 2018 een prachtige natuurkalender. Zo blijf je georganiseerd en breng je tegelijkertijd de natuur binnen in je interieur.

Straatfotografie

fotokalender

Uiteraard hoef je niet per se natuurfoto’s op je fotokalender 2018 te plaatsen om er een fotografisch hoogstandje van te maken. Als je een straat- of abstracte fotograaf bent die alles wat zijn pad kruist vastlegt, dan kan je je foto’s per thema groeperen en elke maand op een ander thema focussen: katten, schoenen, huizen, vreemde objecten op straat, mensen die bizarre poses aannemen, …

Social media kalender

Dit is dé kalender voor de social media addicts onder ons die dagelijks enthousiaste selfies, grappige babyfoto’s of spontane familiekiekjes posten.

Ga na welke foto’s van het afgelopen jaar het meest geliket werden, verzamel deze in een apart mapje op je computer en organiseer ze per maand. Plaats nu bij elke maand één of meerdere foto’s die in dezelfde maand vorig jaar succes geoogst hebben.

Vind de leukste ideeën voor kerst op www.smartphoto.be !