Met zeker‘geit’ het tofste cadeau!

Oxfam Pakt Uit

Wat leggen we dit jaar onder de kerstboom? Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Een kip of een geit van Oxfam Pakt Uit bijvoorbeeld.

De geschenken van Oxfam Pakt Uit zijn symbolische cadeaus in de vorm van kleurige wenskaarten met daarop een foto van het cadeau en een opvallende tekst. De cadeautjes zijn geïnspireerd op projecten van Oxfam en haar partnerorganisaties.

Een kleinigeitje

Elk geschenk hoort bij een thema, waaraan de opbrengst van een cadeau wordt toegewezen. Als iemand bijvoorbeeld ‘een groentetuin’ schenkt, dan gaat de bijdrage naar Oxfam-projecten binnen het thema ‘Landbouw’. De mascotte van deze campagne is het geitje. Als je een geitje schenkt, kan een boerenvrouw in het Zuiden haar kudde uitbreiden en melk van eigen productie drinken. De cadeaus van Oxfam Pakt uit passen dus perfect in de kerstsfeer van solidariteit, gezelligheid en gedeeld geluk.

Met een cadeautje van Oxfam Pakt Uit geef je dus twee keer. Je geeft een origineel cadeau aan iemand ‘die alles al heeft’ en je draagt met je gift bij aan het welzijn van de meest kwetsbare bevolking. Een dubbel gebaar dat écht het verschil maakt!

www.oxfampaktuit.be