Ann Van Elsen wordt op vrijgezellen met bijzondere boodschap verrast

Ann Van Elsen
Belga / M. Gysens

Ann Van Elsen heeft haar vrijgezellenfeest gevierd. Dat ze duidelijk verrast werd, zien we op haar Instagram-account. Ze kreeg ballonnen cadeau met de weinig subtiele boodschap ‘Same penis 4 ever’.

Van Elsen deelde op haar Instagram-account enkele foto’s van haar vrijgezellenfeest dat ze afgelopen weekend heeft gevierd. De presentatrice kreeg geen klassieke hartjesballonnen, maar werd “verrast” door ballonnen die de ludieke woorden ‘Same penis 4 ever’ vormen.

Volledig verrast ❤️❤️❤️ #vrijgezellen

A post shared by Ann Van Elsen (@annvanelsen) onZwanger

Tijdens een vakantie aan het Italiaanse Lago Di Garda vroeg haar vriend Filip haar ten huwelijk. Omdat Van Elsen zwanger werd, besloot het paar het huwelijk even uit te stellen. Ondertussen staat niets het koppel meer in de weg in de echt met elkaar verbonden te worden.

Iets met love en air… ?

A post shared by Ann Van Elsen (@annvanelsen) on

Winterhuwelijk

De 37-jarige ex-Miss België en haar vriend Filip De Snoeck zijn meer dan twee jaar verloofd. Op 22 december dit jaar is het zover: dan stapt het stel in het huwelijksbootje. “Het wordt geen groot feest, maar een intiem en gezellig winterhuwelijk”, verklapte Van Elsen eerder in interviews.