De vijf grootste mislukte chirurgische ingrepen bij celebs

Barbie
Foto Pixabay

Om aan het heersende schoonheidsideaal te kunnen voldoen, maken steeds meer mensen gebruik van plastische chirurgie. Toch is het geen garantie voor een perfect uiterlijk, bewijzen deze vijf sterren. 

5. Michael Jackson

Niemand weet hoe vaak de King of Pop onder het mes is gegaan. Een nieuwe neus, andere wenkbrauwen en een complete facelift, Michael Jackson had het allemaal.

Michael Jackson
AFP / V. Amalvy

4. Heidi Montag

Montag verwierf aanvankelijk bekendheid om haar rol in de soapserie ‘The Hills’, maar is inmiddels bekend om haar vele plastische ingrepen. Haar neus, nek en kind werden aangepast en ook haar borsten heeft ze flink vergroot. Daarnaast liet ze een liposuctie doen. Nu geeft ze aan dat ze mensen nog nauwelijks kan knuffelen doordat haar lichaam erg gevoelig is geworden.

heidi Montag
Foto Flickr

3. Pamela Anderson

Ook Anderson heeft een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Zowel haar gezicht als haar voorgevel moesten er flink aan geloven. Haar pornoblonde lokken maken de look er niet natuurlijker op. Integendeel.

Pamela Anderson
Foto Flickr

 

2. Lindsay Lohan

Misschien zou LiLo zich beter op haar acteercarrière focussen op dan haar uiterlijke vertoning. Haar wangen hebben meerdere injecties gehad, haar rechterwenkbrauw staat veel hoger dan haar linker en ook haar lippen heeft ze laten opvullen.

Linsday Lohan
AFP / S. Honda

1. Donatella Versace

Versace, een van de grootste namen van de modewereld, spant ook op vlak van plastische chirurgie de kroon. Omdat ze een jeugdige uitstraling belangrijk vindt, is ze vaste klant bij haar plastische chirurg. Het begon bij een onschuldig Botox-spuitje, maar liep al vlug de spuigaten uit. Intussen staan haar lippen bijna op springen en wordt haar neus steeds dunner en platter. Hoe ze er zonder ingrepen uitziet? Een groot vraagteken.

Donatella Versace
Foto Wikimedia Commons