Cadeautip: De beauty bucketlist

Foto Pexels

Ons goed voornemen voor 2018? Genoeg tijd reserveren voor verwennerij. De producten op deze wishlist zijn minstens even leuk om te geven als om te krijgen. Aan jou om te kiezen wat het wordt.

Minibudget, maxi resultaat

Mascara, L’Oréal Paradise Extatic, 13,99 euro
Wie op 1 januari wakker wordt, waant zich meestal bekaterd in bed in plaats van in het aards paradijs. Deze mascara lift niet alleen je wimpers, maar ook je moraal.

Lippenstift, & Other Stories, 15 euro
Bruintinten en bessenkleuren zijn al een tijdje hot en het lijkt er niet op dat daar snel verandering in komt. Deze lippenstift ligt qua kleur perfect tussen de twee en staat nagenoeg iedereen.

Cadeaukoffer, All Eyes on Me, Sampar, 29 euro
Het cosmeticamerk Sampar ontwikkelde een koffertje voor de vermoeide en doffe huid die vraagt om bescherming tegen externe agressie en tekenen van veroudering. Het holografische doosje bevat oogcontourcrème die de blik oplicht, een dagcrème voor een optimale hydratatie en een nachtmasker dat de huid verstevigt.

Oogschaduwpalet, Yves Rocher, 19,90 euro
Yves Rocher brengt een rond palet uit met veertig plantaardige kleuren oogschaduw. Het is volledig in Frankrijk geproduceerd. Dankzij deze XXL-uitvoering kan je kiezen tussen naturel en lichtroze tinten voor de eerder discrete types, meerdere blauwtinten en somberdere kleurschakeringen voor wie van smokey eyes houdt.

Gemiddelde prijs, bovengemiddeld plezier

Lippenstift, Rouge Guérlain, 51 euro
Klassiek rode lippenstift die perfect matcht bij de kerstdecoratie. Het ingebouwde spiegeltje klapt spontaan open als je de stick eruit trekt. Praktisch!

Mascara, TroublemakerUrban Decay, 27,50 euro
Deze mascara maakt zich sterk bestand te zijn tegen stevige seks. Dat maakt hem tot jouw ideale partner in crime op oudejaarsavond.

Cocooning koffertje, Akane, 29,90 euro
Een koffertje voor al je vrienden die hun huid liever bio verzorgen. Voor nog geen 30 euro krijgen ze een reinigende en zuiverende olie (50 ml), een voedende dagcrème en een wit masker. 100% groen, met respect voor de huid én het milieu.

Luxeprijs voor een luxegevoel

Caudalie Premier Cru, vanaf 50 euro
We zullen er maar geen doekjes om winden: het nieuwe gamma van Caudalie is high level. De Premier Cru-nieuwigheden hebben een heerlijke textuur en geur en zijn bijzonder efficiënt. Premier Cru l’Elixir, Premier Cru la Crème of Premier Cru la Crème Rich… er is voor elke huid wat wils.

Oogschaduwpalet, Heavy Metals Urban Decay, 58 euro
Dit palet lijkt misschien duur, maar bevat wel 20 verschillende kleuren oogschaduw. Genoeg om het nieuwe jaar alvast kleurrijk in te zetten.

All-in-one-palet, Yves Saint Laurent Dazzling lights edition,
80 euro
Vier kleuren oogschaduw, blush en lippenbalsem met een kleurtje. Kortom, alles wat je nodig hebt om je snel even op te frissen ’s ochtends of onderweg.

Mare Hotterbeekx