Gepersonaliseerde kerstkaarten – Een blik op de nieuwste designs

kerstkaarten

De leukste tijd van het jaar nadert met rasse schreden! Je zult vast al nagedacht hebben over het versturen van je kerst- en wenskaarten? Het aanbod in de winkels is overweldigend, maar ook erg standaard. Waarom maak je dit jaar niet eens persoonlijke kaartjes? Laat je alvast inspireren door deze ontwerpen.

Magische tekeningen

Hoe mooi zou jouw foto passen in een design van Smartphoto? Hun ontwerpers bedachten enkele leuke kerstkaartjes voorzien van magische tekeningen. Je foto zal niet alleen beter tot zijn recht komen, je kaartje zal ook het langst uitgestald blijven staan bij je vrienden familie!

Collages

Kies je liever voor meerdere foto’s? Snappen we! Het is niet altijd eenvoudig om er één foto als favoriet uit te kiezen. Je kan tot 17 foto’s aan je kerstkaart toevoegen. Het leukste is dat je hiermee gewoon alle kanten op kunt: kies een paar foto’s die je op leuke wijze combineert met kerstversieringen of laat je foto’s gewoon zelf een kerstboom vormen.

Kerstkaarten met kerstsymbolen

Kerst staat synoniem voor kerstballen, -sterren, rendieren en zoveel meer… Wat is er leuker dan enkele van deze typische kerst symbolen te combineren met jullie leukste foto?

Kerstkaarten in verschillende talen

kerstkaarten

Wees origineel door je kerstkaarten in verschillende talen te laten drukken. Laat je inspireren door de nieuwste designs en zoek wat leuke foto’s die omgeven door een speels kader op de kaart gedrukt worden. Gecombineerd met de vrolijke lettertypes en de verschillende talen weet je zeker dat je dit jaar een originele kerstkaart verstuurt en dat iedereen je wens in zijn of haar taal kan lezen!

Vind de leukste ideeën voor kerst op www.smartphoto.be !