Met deze keukentoestellen zit je safe voor het kerstdiner

kerstdiner

Met de voorbereiding van een kerstdiner kan je niet vroeg genoeg beginnen. Je moet het menu kiezen, de tafel versieren, de juiste cadeaus kopen, … Maar vooral, kan je keuken zo’n uitgebreid diner aan?

Niets verpest het feestmaal meer dan een uitgedroogde kerstkalkoen. De ovens met cookControl Plus van Siemens garanderen je een sappig feestmaal. De bakingSensor meet de vochtigheid in de oven, zodat deze zelf kan detecteren wanneer het gerecht klaar is. In de feestrush moet je zuinig omspringen met tijd, en dan komt varioSpeed van pas. Dankzij de intelligent gecombineerde verwarmingstechnologie kan je zo tot 50 % tijd besparen.

kerstdiner oven

Heb je zoveel gasten dat de eerste borden al afgekoeld zijn voordat je de laatste hebt opgeschept? Dan komt de warmhoudlade onder de oven van pas. Zo kan je toch al je gasten tegelijk een warm gerecht voorschotelen.

Van hapjes tot dessert

De kerstkalkoen is natuurlijk niet het enige dat je gasten te eten krijgen. Zowel je grote pot soep als een klein sauspannetje kan je met gemak kwijt op de flexInduction-kookplaten. De kookzones detecteren zelf hoe groot de potten en pannen zijn en verwarmen waar nodig.

Maar waar bewaar je dat hele diner? De Side-by-Side koelkast van Siemens is ruim genoeg voor al je kerstperikelen. Van hapjes tot dessert, alles past erin. Maak je een gezond kerstdiner met veel groenten, dan blijven die drie keer zo lang vers in de hyperFresh premium lade, waarvan je de luchtvochtigheid kan aanpassen.

Succes!