Champions League - Lukaku trapt Manchester United naar laatste zestien

In groep A is Manchester United als groepswinnaar geëindigd nadat het met 2-1 won tegen CSKA Moskou. Romelu Lukaku scoorde de gelijkmaker voor de "Mancunians". Bazel, dat met 0-2 won op het veld van Benfica is ook gekwalificeerd voor de achtste finales. CSKA begon strijdvaardig aan de wedstrijd. Die strijdlust loonde vlak voor de rust, toen Vitinho (45e) de 0-1 tegen de netten duwde. Romelu Lukaku, die alweer vier wedstrijden droog stond, scoorde in de 64e minuut de gelijkmaker voor "ManU". De spits mikte een diepe voorzet van Pogba knap voorbij doelman Akinfeev. De Belg was zo voor de vierde maal trefzeker in deze Champions League-campagne. Twee minuten later zette Marcus Rashford, die al de hele wedstrijd op een doelpunt aasde, via een gekruisd schot de eindscore (2-1) op het bord. Met het zicht op de derby tussen Manchester United en Manchester City van komend weekend, werd Lukaku, die zijn taak had volbracht, in de 74e minuut naar de kant gehaald. Marouane Fellaini zat wegens een knieblessure niet in de selectie.

Manchester United is groepswinnaar met 15 punten. Bazel won met 0-2 van Benfica (Elyounoussi 5e, Oberlin 65e), dat Europees al uitgeschakeld was, en gaat met 12 punten door. CSKA (9 punten) mag als derde zijn geluk in de Europa League gaan beproeven. Benfica kon geen enkel punt sprokkelen.