Met deze cadeaulabels maak je jouw kerstcadeau helemaal af!

cadeau labels

Heb je al kerstcadeaus geshopt maar moet je ze nog inpakken? Kies dit jaar niet voor simpel inpakpapier maar ga voor een originele afwerking.

Pimp het cadeaupapier met sneeuwvlokjes, glitter, kerstbomen of een persoonlijke boodschap. Maar kerst anno 2017 is dat niet voldoende. Waarschijnlijk liggen er binnenkort ook bij jou geschenken voor verschillende vrienden en familieleden onder de kerstboom. Vergeet dus zeker niet de naam van de gelukzak te noteren op het pakketje, want je wilt je oma echt geen sexy lingeriesetje laten uitpakken.

Je krijgt pas 10/10 voor kerst wanneer je ook nog eens cadeaulabels maakt met de naam van de ontvanger. Heb je geen inspiratie? Smartphoto heeft verschillende cadeaulabels ontworpen die je gratis kan downloaden en afdrukken. Je vindt hieronder vast wel iets dat bij jouw cadeautje past.

Winterwonderland

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, pastelkleuren zijn de trendkleuren van het moment. Lichtblauw en violet zijn misschien niet de typische kerstkleuren, ze doen wel denken aan een ijzig winterwonderland!

100 % kerst

Ben je een kerstfreak en wil je niet afwijken van de traditionele kerstkleuren? Dan kies je toch gewoon voor rode labels met rendieren, kerstballen en kerstbomen! Zij zullen je feest nog meer in kerstsfeer hullen.

Zeg het met een foto

cadeaulabels

Wil je je secret santa écht verrassen voor hij het inpakpapier verscheurt? Ontwerp dan zelf een cadeaulabel met foto! Voeg een leuke boodschap toe en Smartphoto doet de rest.

Vind de leukste ideeën voor kerst op www.smartphoto.be !