IN BEELD. Zet je kerstboom eens ondersteboven

Instagram staat vol met nieuwe kersttrends, maar deze is wel heel bizar. Mensen zetten hun kerstboom nu blijkbaar ook ondersteboven.
door
amrdip.singh
Leestijd 1 min.

De omgekeerde kerstbomen dagen de zwaartekracht uit. Modeontwerper Karl Lagerfeld plaatste een exemplaar in het Londense hotel Claridge's en veel winkels volgen het voorbeeld.

De bomen zijn onder meer in het Amerikaanse warenhuis Target te koop, maar je moet er wel wat voor neertellen. Ze dragen namelijk een prijskaartje van 900 euro. Voor zo'n 200 euro kan je op bol.com ook exemplaren bestellen om aan het plafond te hangen.

Reacties

Op Twitter breken heel wat mensen zich het hoofd over de vreemde trend. Zo vraagt een twitteraar zich af of het om een grap uit de serie 'Stranger Things' gaat en noemt iemand anders de trend een kersttornado. Wij stellen ons echter een belangrijkere vraag: liggen de cadeau's nu onder of op de kerstboom?

I have a lot of questions. Why is Target selling an upside down Christmas tree? Why is it nearly $1000? Is this a Stranger Things joke that I'm missing? Someone help. pic.twitter.com/ZA33y1WKyC

— ?????? (@schaferwafer) November 21, 2017

 

A post shared by Aly (@aly__marina) on

A post shared by @throughthegardengate on