Dries Mertens en Kat Kerkhofs delen foto vol liefde

dries mertens
Instagram / driesmertens

Het nieuws dat er maandenlang een haar in de boter zat tussen Dries Mertens en Kat Kerkhofs, is weinig mensen ontgaan. Met een story op Instagram toont de topvoetballer nu evenwel dat de liefde groter is dan ooit.

Dit voorjaar werd in de wandelgangen gefluisterd dat de Rode Duivel en zijn vrouw een punt achter hun huwelijk zouden zetten. Zoals het er nu naar uitziet, lijkt dat idee van de baan. Zo stonden de geliefden gisteren voor het eerst in lange tijd samen op Instagram. Als klap op de vuurpijl poseerden ze met een Italiaanse acteur die luistert naar de naam… Marco d’Amore.

Het koppel heeft een huis in het Italiaanse Napels, waar de Rode Duivel bij het plaatselijke Napoli voetbalt. Aangezien ze ook graag vertoeven in Leuven, de stad waar ze hun jeugd hebben doorgebracht, pendelen ze doorgaans heen en weer tussen de twee steden. De laatste maanden werd Kat opvallend vaak in de studentenstad gezien, wat kon wijzen op hun tijdelijke breuk.

Jeugdliefde

In 2015 stapten Mertens en zijn vriendin na een relatie van tien jaar in het huwelijksbootje. Dat het tussen de twee grote liefde is, bewijst de voetballer door telkens hij een doelpunt maakt met zijn handen een hartje naar de camera te vormen. Dit doet hij enkel en alleen voor zijn Kat.

Laten we hopen dat we dit gebaar vaak zullen zien op het wereldkampioenschap volgend jaar.

A post shared by katkerkhofs (@katkerkhofs) on