Sahar onderging vijftig operaties om op Angelina Jolie te lijken. Oordeel zelf over het resultaat…

Sahar onderging 50 operaties om op Angelina Jolie te lijken. Oordeel zelf over het resultaat
AFP / N. Beirnard en Instagram / sahartabar_official

De Iraanse Sahar Tabar heeft één grote droom: als twee druppels water op Angelina Jolie lijken. Om dat streefdoel te behalen, heeft ze al meer dan vijftig keer laten sleutelen aan haar lichaam.

Wie goed naar de foto’s van Sahar Tabar kijkt, ziet duidelijk dat ze haar lippen heeft laten vergroten, haar neus puntiger heeft laten maken en haar jukbeenderen en kaaklijn heeft laten aanpassen. Daarbovenop is de 19-jarige 40 kilo afgevallen om meer op de Amerikaanse actrice te lijken.

De transformatie lijkt ons vooral heel ongezond, maar daarnaast krijgt de twintiger uit Teheran veel negatieve reacties te verwerken. Slechts enkelingen prijzen Tabar om haar doorzettingsvermogen. De overgrote meerderheid vindt de plastische chirurgie mislukt en zelfs angstaanjagend. “Je ziet er uit als een monster” en “Nu ga ik deze nacht niet meer kunnen slapen” zijn maar twee van de gemene reacties.

Tabar laat het alvast niet aan haar hart komen. Ze is van plan om nog meer operaties te laten uitvoeren zodat ze Angelina 2.0 wordt.