PH 410 is uitgeroepen tot het beste Employer Branding Agency van het jaar

Voor het achtste jaar op rij zetten de HR Excellence Awards enkele HR-bedrijven in de bloemetjes. Bedoeling van de awards is om zowel publieke als privébedrijven te beloven voor innovatieve campagnes en uitzonderlijke prestaties. Dit jaar ging communicatiebedrijf PH 410 lopen met de hoofdprijs.

In de loop der jaren zijn de HR Excellense Awards uitgegroeid tot een prestigieus evenement dat HR bedrijven op een transparante en professionele manier beoordeelt. De jury van de awards bestaat uit twaalf HR directeurs, die volledig onafhankelijk hun oordeel vellen. In totaal zijn er 15 awards te verdienen.

Durf en creativiteit

Het Brusselse communicatie- en HR-bedrijf PH 410 ging dit jaar lopen met de hoofdprijs, de award voor ‘Best Employer Branding & Communication Company of the Year’. De jury prees het bedrijf vanwege de strategische durf, de creativiteit en de effectiviteit van de campagnes. Daarnaast beloonde de jury de organisatie ook met een award voor ‘HR Challenger ofthe Year’.
Deze prijzen zijn de kers op de taart voor PH 410, dat kan terugkijken op een bijzonder mooi jaar. In maart vielen het bedrijf eveneens in de prijzen met hun campagnes voor IBA en de federale politie. Dit is mede te danken aan Hervé Renard, die al acht jaar aan het roer staat van het communicatiebedrijf.

Andere winnaars

Niet enkel PH 410 mocht zich gelukkig prijzen, ook SD Worx ging met een award naar huis. Het internationale bedrijf werd geloofd met de award voor ‘Best Employer Benefits, Compensation & Rewards Company’. Wie uit is op interessante extralegale voordelen, weet dus waar te solliciteren.
PwC werd dan weer beloond met de award voor ‘Best HR Strategy & Transformation Company’, terwijl Adecco tevreden de award voor ‘Best Staffing & Sourcing Company’ in ontvangst nam.


Deze HR-bedrijven vielen in eveneens in de prijzenDeze HR-bedrijven vielen in eveneens in de prijzen

  1. Best Career Transition Daoust Career Management
  2. Best Executive Search & Advisory Services Mercuri Urval
  3. Best Social, Administration & HR Support Services Attentia
  4. Best Employee Wellness & Engagement Services Mensura
  5. Special HR Community Prize Randstad