Werknemers proberen uniform te verkopen voor Black Friday

Jaarlijks trekken haast alle Amerikanen naar de winkels op Black Friday en dat brengt heel wat drukte met zich mee. Een twitteraar heeft een manier gevonden om aan de wachtrijen te ontkomen.
door
amrdip.singh
Leestijd 1 min.

De dag na Thanksgiving staat bekend om meterslange wachtrijen in veel winkels. Black Friday is dan ook een dag waarop iedereen van de spotgoedkope aanbiedingen wil profiteren. Een twitteraar heeft zijn werknemersuniform van de populaire Amerikaanse supermarktketen Walmart te koop aangeboden zodat mensen aan de drukte kunnen ontkomen.

Uit de hand gelopen grap

Het begon als een grap om het beste uit Black Friday te halen, maar al snel ging de tweet viraal. Op het Twitteraccount OverlyLiked werd een Walmart-vestje aangeboden voor 100 dollar (85 euro) met het bijschrift: "Nu kan je gewoon binnenwandelen, pakken wat je wil en terug naar buiten gaan." Er was al snel veel interesse in de vest. De tweet kreeg maar liefst 60.000 likes en werd zo'n 20.000 keer geretweet.

I'm selling this Walmart vest for $100. Use it to skip the line during Black Friday. You can even walk in, grab what you want, and walk out?????. pic.twitter.com/Q0UyDHUeU0

— 6'4 (@OverlyLiked) November 20, 2017

Lol people really been trying to buy the Walmart vest. It was a joke i don't even own a Walmart vest. pic.twitter.com/WFnhEAaNWZ

— 6'4 (@OverlyLiked) November 21, 2017