Ed Sheeran schreef al negen nieuwe nummers

ed sheeran
AFP / Kevin Winter

De laatste plaat van Ed Sheeran is nog geen jaar oud, maar de zanger heeft al inspiratie genoeg voor nieuwe nummers. Zo zouden er al negen klaar zijn voor het nieuwe album.

Ed Sheeran verovert momenteel de hitlijsten met zijn nummer ‘Perfect’, maar ook de songs ‘Shape of You’ en ‘Galway Girl’ zitten nog vers in de oren. Voor wie niet genoeg kan krijgen van zijn muziek is er goed nieuws: de zanger werkt al aan een nieuw album.

Opvolger voor ‘Divide’

Zo vertelde hij aan de website ‘Time Out’ dat hij al veertig nummers heeft klaarliggen. “Maar er zijn er negen die ik écht goed vind.” Of ze effectief op de nieuwe plaat zullen verschijnen, is nog maar de vraag. “Ik vind ze nu geweldig, maar dat kan morgen weer helemaal anders zijn. Dan vervang ik ze misschien door negen andere songs.” Aangezien hij nu al zo druk bezig is met zijn nieuwe album, zal het waarschijnlijk niet zo lang op zich laten wachten.

Op dit moment tourt Ed Sheeran doorheen Azië met zijn plaat ‘Divide’, waar hij momenteel nog alleen op het podium staat met een loop pedal. Ook hierover vertelt de muzikant een interessant weetje: “Dat blijf ik doen, maar het zou best kunnen dat ik voor een volgende tournee een band samenbreng.”