Word hulpsint bij Comics Station Antwerp

hulpsint

De Sint is op zoek naar invallers voor het geval hij er niet in slaagt om alle pakjes op één nacht te kunnen bezorgen, want hij wordt er natuurlijk niet jonger op. Daarom vroeg hij aan Comics Station Antwerp, het indoorpretpark rond Belgische stripfiguren, om zoveel mogelijk hulpsinten op te leiden.

Op 18, 19, 25 en 26 november en 2 en 3 december kan je er een echt Sintendiploma behalen. Maar je moet je natuurlijk eerst bewijzen in drie proeven

Schoorsteenglijden

Als hulpsint mag je geen hoogtevrees hebben, want je moet van dak tot dak springen en door de schoorstenen naar beneden klauteren. En dat met een zak vol pakjes op je schouders. Comics Station Antwerp wil je niet onvoorbereid op pad sturen. Daarom organiseert het pretpark een stoomcursus schoorsteenglijden. Je zoeft van de hoogste indoor glijbaan ter wereld, van maar liefst 22,5 meter hoog! Als je dit durft, is een schoorsteen zeker geen probleem.

Bij de tweede test leer je over de gladde en hellende daken te lopen. Het Funhouse van Urbanus met zijn bewegende ondergrond is een hele uitdaging!

Sinterklaas heeft ook een paard. Hoe je moet paardrijden, toont Lucky Luke jou tijdens een spannende race.

Stap in het avontuur

Nadat je je sintendiploma behaald hebt, kan je je uitleven in de zes themazones waar de leukste Belgische stripfiguren tot leven komen. De Smurfen, Suske & Wiske, Lucky Luke, De Kiekeboes, Urbanus en Jommeke nodigen je uit voor een dag vol plezier.

Info en tickets vind je hier!