IN BEELD. Zo luxueus is nieuwe Boeing 777 van Emirates

first class boeing 777
Foto Emirates

Emirates heeft op de tweejaarlijkse luchtvaartshow van Dubai het interieur van haar Boeing 777 voorgesteld. Het nieuwste paradepaardje van de luchtvaartmaatschappij is bijzonder luxueus.

Emirates, de luchtvaartmaatschappij van Dubai, heeft zich opnieuw overtroffen. In de Boeing 777 kunnen de passagiers zich overgeven aan al het moois dat het vliegtuig te bieden heeft. Niet alleen de passagiers uit de eerste klasse kunnen van deze luxe genieten.

Luxe zonder gêne

Wie zich een ticket voor de eerste klasse kan veroorloven, kan gebruikmaken van een eigen cabine, geïnspireerd door de Mercedes-Benz S-klasse, van twaalf vierkante meter. Bovendien zijn de stoelen zo gebouwd dat ze een een gevoel van gewichtloosheid en ontspanning opwekken.

Foto Emirates

Ook de passagiers van de business class hebben geen reden tot klagen. Net als de stoelen uit de eerste klasse zijn die van de business class geïnspireerd op een sportwagen. Verder kan de passagier de stoelen plat te leggen. De panelen tussen de stoelen geven de nodige privacy en er is toegang tot een eigen minibar en schoenenopbergruimte.

Foto Emirates

In de economy class, tenslotte, zijn de stoelen ergonomisch met lederen hoofdsteunen. Bovendien staat voor de passagiers die in deze klasse zitten een nieuw entertainmentsysteem met een full HD-scherm ter beschikking. Fijne vlucht!

Foto Emirates