Leesclub – November

Ben jij een echte boekenwurm?

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro’s Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een nieuw boek. Deze maand is het de beurt aan ‘De poppenmaker van Krakau’ van R. M. Romero. Nood aan een voorsmaakje?

“In het land van de poppen is er magie. In het land van de mensen is er oorlog. Overal is er pijn. Maar samen is er hoop. Karolina, een levende pop, belandt in het atelier van een poppenmaker, een man met een bijzondere gave en een tragisch verleden. De teruggetrokken poppenmaker kan eerst nauwelijks geloven dat hij een pop heeft die kan praten, maar al gauw raakt hij onder de indruk van Karolina’s lef en grootmoedigheid. Hij leeft helemaal op en sluit vriendschap met een Joodse vioolspeler en zijn dochter. Als de nazi’s Polen binnenvallen, komt er echter een einde aan hun prille geluk. Karolina en de poppenmaker beseffen dat hun vrienden niet meer veilig zijn in Krakau en besluiten hen te helpen, zelfs als ze daarmee hun eigen leven in gevaar brengen.”Zin om met ons mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 28 november dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Ketnet-wrapster Sien Wynants is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Zij leest samen met jullie ‘De poppenmaker van Krakau’ van R. M. Romero.

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Veel leesplezier!

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub. De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van het boek.

Niet bij de eerste 10?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar 😉

 

Fill out my online form.