Kylie Jenner is boos om ‘babybuik’

Kylie Jenner
AFP / D. Becker

Kylie Jenner heeft scherp uitgehaald naar entertainmentsite X17. Die site heeft foto’s gepubliceerd waarop ze te zien is met een babybuik, maar volgens de ster is er geknoeid met de kiekjes.

Is Kylie Jenner nu zwanger of niet? Die vraag stellen fans van de Kardashian-clan zich al een poosje. De realityster weigerde te reageren op de geruchten, tot nu. X17 heeft foto’s gepubliceerd waarop Kylie Jenner mét een opbollende babybuik te zien is, en daar is ze duidelijk niet over te spreken. “Als je foto’s van mij gaat fotoshoppen, let dan op de vervormingen in de achtergrond. De tweede foto is duidelijk bewerkt”, zegt de 20-jarige ster op Twitter.

“Ze zijn wel echt”

De entertainmentsite blijft beweren dat de kiekjes wel degelijk echt zijn. “We begrijpen dat Kylie doet alsof ze niet zwanger is. Als ze dit toneelstukje volhoudt, kan ze door een tijdschrift of tv-show betaald worden voor de grote onthulling”, zo staat te lezen op X17. Ze raden de ster ook aan om duidelijkheid te scheppen over de babybuik. “Zeg toch gewoon de waarheid, je fans zijn blij voor je.”