Belgen in het buitenland – Ook Angers kan pletwals van PSG niet stoppen

Belgen in het buitenland - Ook Angers kan pletwals van PSG niet stoppen

Paris Saint-Germain heeft zijn tiende overwinning van het seizoen beet. De club uit de Franse hoofdstad klopte zaterdag op de twaalfde speeldag van de Ligue 1 Angers erg overtuigend met 0-5. Na doelpunten van Mbappé (5.), Draxler (14.) en Cavani (30.) had PSG Angers al op het halfuur tegen het canvas gemept. Cavani (60.) en Mbappé (84.) diepten de kloof met nieuwe treffers in de tweede helft uit tot 0-5. Thomas Meunier betrad bij de bezoekers iets over het uur het terrein. Baptiste Guillaume kwam bij Angers niet van de bank.
In de stand telt PSG (32 punten) zeven punten meer dan eerste achtervolger AS Monaco, dat later op de avond Guingamp ontvangt. Angers (13 punten) staat op de dertiende plaats.
PSG zit in dezelfde Champions League-poule als Anderlecht. De Parijzenaars, die paars-wit tweemaal inblikten met 0-4 en 5-0, tellen na vier van de zes speeldagen nog het maximum van twaalf punten en hebben de kwalificatie voor de achtste finales al op zak. Anderlecht staat troosteloos laatste zonder punten.

bron: Belga