Tot 99,99% van alle bacteriën verwijderen: zo ga je voor een écht propere was

activeoxygen

Je hebt vuile was en vúíle was. Babykleertjes, ondergoed, dat ene dekentje waar de hond zo graag op ligt ze lijken misschien proper als ze uit de wasmachine komen, maar zijn ze dat ook écht? Wist je dat je tot 99,99% van alle bacteriën en microben op je wasgoed kan verwijderen, zonder gedoe met speciale programmas of chemicaliën?

Op vuil wasgoed kunnen zich heel wat bacteriën en microben opstapelen. Mensen gaan erg ver om tot een hygiënisch resultaat te komen. Chemicaliën gebruiken bijvoorbeeld, maar milieuvriendelijk is dat niet. Een kookwas is niet geschikt voor delicaat wasgoed en bovendien energieverslindend en dus duur. En een bijkomende handwas, dat doet niemand graag, toch?

 Slimme technologie

De nieuwe generatie wasmachines van Bosch wordt uitgerust met de ActiveOxygen-technologie. Die laat bij het begin van de wascyclus een damp van zuurstofmolecules door het wasgoed gaan. Op het einde van de cyclus volgt er een tweede damp, om zeker te zijn van een ultrahygiënisch resultaat. Onderzoek heeft uitgewezen dat 99,99% van alle microben en bacteriën wordt verwijderd.

 Veel voordelen

ActiveOxygen maakt het je heel gemakkelijk. Zo hoef je ondergoed niet meer apart te wassen: alle microben worden verwijderd, en ze kunnen dus niet meer worden overgedragen op andere kleren in de wastrommel. Bovendien werkt ActiveOxygen ook bij lage wastemperaturen, zelfs op 20°. Zeg dus maar vaarwel tegen wassen met de hand, want voor het eerst zijn hygiënische resultaten mogelijk bij lage temperaturen. Ook chemicaliën zijn verleden tijd, want ActiveOxygen is een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief. Rest alleen nog de vraag hoeveel wasmiddel je nodig hebt voor zo’n kraaknet wasresultaat. En zelfs die beantwoordt een Bosch-wasmachine voor u, dankzij i-DOS.

wasmachine