Beyoncé vertolkt Nala in de remake van ‘The Lion King’

Beyoncé vertolkt Nala in de remake van ‘The Lion King’
AFP / C. Polk

Beyoncé bewijst nog maar eens dat ze een creatieve duizendpoot is. De Texaanse diva zal de stem inspreken van Nala voor de live-action remake van ‘The Lion King’.

De geruchten deden al langer de ronde, maar nu heeft de ‘Lemonade’-zangeres het nieuws zelf bevestigd door een foto van de volledige cast op haar Facebookpagina te plaatsen.

SterrencastEen ding is zeker: Queen Bey zal vergezeld worden door een sterrencast. De stem van Simba zal vertolkt worden door niemand minder dan Donald Glover. James Earl Jones, die in de originele animatieprent de stem van Simba’s vader Mufasa inspreekt, zal opnieuw dezelfde rol spelen. Chiwetel Ejiofor is de slechterik Scar en Alfre Woodard is Simba’s moeder Sarabi. Wrattenzwijn Pumbaa en stokstaartje Timon, de vrienden van de leeuw, worden neergezet door Seth Rogen en Billy Eichner.

Regisseur van dienst is Jon Favreau, die eerder de succesvolle remake van Disney-klassieker ‘The Jungle Book’ maakte. Dat hij nu een spiksplinternieuwe versie mag maken van ‘The Lion King’ noemt hij “een droom die uitkomt”.

Op het resultaat is het nog even wachten. De film komt pas in de zomer van 2019 in de cinemazalen.