De slechteriken veroveren Comics Station Antwerp

herfstvakantie Comics Station Antwerp

Bij striphelden horen stripslechteriken. Protagonist en antagonist. Zonder de een geen ander. Tot 15 november zet Comics Station Antwerp, het indoorpretpark rond Belgische stripfiguren, de slechteriken in de kijker. Jonge speurneuzen zetten zich schrap voor een spannende zoektocht.

Onze populairste striphelden wonen permanent in het Centraal Station van Antwerpen. In zes themazones gaan groot en klein op avontuur met De Smurfen, Suske en Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus. Comics Station Antwerp is goed voor 60 attracties, waaronder de hoogste indoor glijbaan ter wereld, tal van doe-activiteiten en een binnenspeeltuin.

Chocomelk voor speurneuzen

Zonder stripslechteriken echter geen striphelden. Gargamel, Balthazar, Krimson, de Daltons, Anatool en Professor Schrikmerg maken dat respectievelijk De Smurfen, Jommeke, Suske en Wiske, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus grootse avonturen beleven, hun heldenstatus waardig. En omdat ze van zulke grote waarde zijn voor de geweldige verhalen, mogen ze even in de schijnwerpers staan. Comics Station Antwerp organiseert een heuse zoektocht. Jonge speurneuzen die de boeven vatten worden bovendien op een chocomelk getrakteerd!

Comics Station Antwerp is tijdens de herfstvakantie elke dag open van 10u tot 18u. Koop hier je tickets.

herfstvakantie