Zij werken voor G4S

Julie Vandenborne (links)

Teamleader Aviation en Back up Supervisor, 21 jaar

Wat houdt je job in?

“Bij Brussels Airport begeleid ik de bewakingsagenten wanneer ze passagiers en hun bagage screenen. Ik spring bij wanneer er vragen of problemen zijn. Als Supervisor begeleid ik dan de teamleaders.”

Waarom werk je graag bij G4S?

“In mei 2015 ging ik bij G4S aan de slag als bewakingsagente en nog geen jaar later, na de aanslagen, stelde ik mij kandidaat om mentor te worden. Met de juiste opleidingen en steun leerde ik op korte tijd zoveel bij dat ik afgelopen zomer doorgroeide naar Back up Supervisor. Ondanks het leeftijdsverschil hebben alle agenten mij geaccepteerd.”


Adeel Ramzan (midden)

Site Supervisor, 34 jaar

Wat houdt je job in?

“Als Site Supervisor bij één van onze klanten te Brussel leid ik een ploeg van twaalf personen. 24/7 staan er bewakingsagenten klaar. Ik stuur de ploeg aan en verzorg het goede contact tussen G4S en de klant.”

Waarom werk je graag bij G4S?

“Ik draag een grote verantwoordelijkheid, ik ben steeds bereikbaar voor mijn team om problemen op te lossen. Elf jaar geleden begon ik als bewakingsagent maar een paar jaar geleden kreeg ik de kans om mee te doen aan het examen Leidinggevende A. Dankzij deze opleiding van drie maanden slaagde ik meteen en kon ik Site Supervisor worden. Graag wil ik nog verder doorgroeien binnen de organisatie. Operations Coördinator is de volgende stap voor mij.”


Bart Griffet (rechts)

Technieker, 28 jaar

Wat houdt je job in?

“Ik sta in voor het badgesysteem bij één grote klant. Ik zorg er dus voor dat de werknemers van deze klant binnen en buiten kunnen in de personeelsruimtes. Ik verzorg de alarmen en als er technische problemen zijn zoals een defecte deur, kom ik ook helpen. Daarnaast klus ik bij bedrijven en particulieren.”

Waarom werk je graag bij G4S?

“G4S is een grote organisatie en ik wist dat ik hier veel kon bijleren. Ik werk zelfstandig, maar toch kom ik met veel mensen in contact. Ik vind het fantastisch om mijn klanten verder te helpen door hen een veilig gevoel te geven. Ik ben altijd eerlijk en vriendelijk en dan verloopt de communicatie heel vlot. Technologie staat niet stil en dat weten ze bij G4S ook. Ik volg opleidingen om met de modernste technieken te leren werken en mag alles uitproberen in de praktijk.”