Man hernoemt zichzelf naar favoriet theemerk

door
lien.sterkens
Leestijd 2 min.

Dat Engelsen een passie hebben voor thee, is al lang geweten. Maar de 31-jarige Nathan Gardner heeft zichzelf overtroffen. Of moeten we zeggen, Nathan Yorkshire Gardner.

De theefanaat die zelf uit het Engelse Yorkshire afkomstig is, drinkt minstens zo'n vijftien kopjes per dag. Hij is zo verzot op de warme drank dat hij er om bekend staat twee kopjes achterover te slaan zelfs voor hij zijn tanden heeft gepoetst. Zijn eerste slok staat steevast gepland om 4 uur 's nachts, wanneer hij zich klaarmaakt voor het werk.

Hoe Nathan op het idee is gekomen? "Ik was op een dag aan het werk en mijn vriend Billy zei, 'Potverdorie, jij drinkt zoveel van dat spul, je zou je naam moeten laten veranderen naar Yorkshire Tea.' Ik vond het een geweldig idee", vertelt Nathan Yorkshire Tea Gardner tegen Metro UK. En zo geschiedde, Nathan maakte er meteen werk van en liet zijn tweede naam Derek voor wat hij was.

Yorkshire Tea

Laura Burton, de senior brand manager van Yorkshire Tea, vertelde Munchies dat ze gevleid waren door zijn overweldigende liefde voor het brouwsel. "We kunnen niet wachten om hem te verwelkomen voor wat theeproeven en het team te ontmoeten", aldus Burton. Dat is inmiddels gebeurd, op de foto hieronder zie je rechts Nathan op bezoek bij Yorkshire Tea.

Heard about the man who changed his middle name to Yorkshire Tea? He came to visit us yesterday, and he's lovely!https://t.co/SnpgsjmLKz pic.twitter.com/Pap7ANyezc

— Yorkshire Tea (@YorkshireTea) October 13, 2017

Lang leve een goed kopje thee.