Bedien je huishoudtoestellen… met een app!

Verlies je wel eens de controle over je huishoudtoestellen? Met de Home Connect app is dat verleden tijd. Een enkele klik op je smartphone of tablet is genoeg om je toestellen te regelen, vanop afstand.

Al je Bosch-toestellen zitten verzameld in één app, zodat je altijd en overal het overzicht bewaart.

Wasmachine

Je past bijvoorbeeld het wasprogramma aan zonder uit je luie zetel te komen. Home Connect vertelt je ook hoe je het beste resultaat krijgt voor je zwarte broek, rode onderbroek én wollen trui.

Koelkast

Je koelkast past nu in je broekzak. Dankzij de innovatieve camera’s neem je via je smartphone of tablet een kijkje in de binnenkant van je koelkast. Je behoudt dus steeds het volledige overzicht, ook wanneer je niet thuis bent. Tijdens het winkelen ontdek je de ontbrekende ingrediënten voor je avondeten.

Pushberichten

Je kan ook push-berichten op je smartphone of tablet instellen. Ze houden je op de hoogte over de vorderingen van je wasmachine of vaatwasser. De app waarschuwt je ook wanneer je oven warm is en je quiche erin mag.

Spaar tijd

Doordat je je toestellen vanop afstand kan bedienen, doe je al een deel van het huishouden op de trein of terwijl je wacht bij de dokter. Heb je meer tijd over voor wat echt belangrijk is: qualitytime met het gezin!

Home Connect Bosch