Steve Darcis en Arthur De Greef sneuvelen na supertiebreak

Steve Darcis en Arthur De Greef sneuvelen na supertiebreak

Steve Darcis en Arthur De Greef hebben zich dinsdag op de European Open (hard/589.185 euro) in Antwerpen niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde in het dubbelspel. Het Belgische duo verloor van de Amerikaan Scott Lipsky en de Indiër Divij Sharan in 7-5, 4-6 en 10/8. De wedstrijd duurde een uur en twintig minuten. De Belgische tandem begon niet al te best aan de eerste set, en keek snel tegen een 3-0 achterstand aan. Darcis en De Greef knokten zich terug in de set, maar moesten uiteindelijk toch hun meerdere erkennen in het andere paar. In set twee presteerden de Belgen beter. Darcis en De Greef wonnen met 6-4 en sleepten zo een supertiebreak uit de brand. Hierin trokken Lipsky en Sharan aan het langste eind.

Het winnend duo treft in de tweede ronde de winnaars van het duel tussen het Duitse paar Florian Mayer/Cedrik-Marcel Stebe en de Zuid-Afrikaans-Amerikaanse tandem Raven Klaasen/Rajeev Ram.

In het enkelspel ontmoet Darcis (ATP 65) in de eerste ronde Cedrik-Marcel Stebe (ATP 78). De Greef sneuvelde in Antwerpen in de kwalificaties.

bron: Belga