VIDEO. Mick Jagger zingt Frans Bauer

Mick Jagger
AFP PHOTO / S. STJERNKVIST

Mick Jagger weet hoe hij afscheid moet nemen van Nederland. Op Instagram heeft de muzikant een filmpje van zichzelf gepost waar hij Frans Bauers ‘Heb Je Even Voor Mij’ zong. Het onderschrift luidde: “Voor nu tot ziens, Holland.”

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Jagger was in Nederland voor een concert met zijn rockgroep The Rolling Stones. De frontman is duidelijk een echte fan van charmezanger Frans Bauer. Zelfs tijdens zijn concert vroeg hij al aan zijn fans “Heb je even voor mij?”

Een superleuke eer

De volkszanger is alvast blij met deze mini-cover, dat liet hij merken in de ochtendshow Evers staat op. “Dit is toch echt gigantisch leuk, wat een ontzettende eer,” zei Frans. “Ik zat te kijken en ik kon mijn ogen niet geloven. Er zijn dingen in je leven waarvan je denkt: dat gaat nooit gebeuren. Ik bedoel: Mick Jagger en Frans Bauer, dat geloof je niet. Vandaag ga ik alle cd’s van The Rolling Stones kopen!”

Frans vertelt dat hij het filmpje van Mick inmiddels al 50 keer heeft bekeken. “Mijn dag kan echt niet meer stuk. Ik ga zo taart halen en wij gaan vanavond Chinees eten! Het wordt één groot feest!” Hier bloeit iets moois.