MIVB waarschuwt morgen voor “sterk verstoord verkeer, tot mogelijk stilstand”

MIVB waarschuwt morgen voor "sterk verstoord verkeer

Volgens de laatste schattingen zal het MIVB-net morgen “forse hinder ondervinden, tot mogelijk zelfs helemaal niet rijden, door de nationale staking waartoe het ACOD heeft opgeroepen”. Dat stelt de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij in een persbericht. De MIVB raadt haar reizigers aan alternatieven te zoeken voor hun verplaatsingen in Brussel. “Bepaalde metrostations kunnen zelfs gesloten blijven als er onvoldoende MIVB-personeel is om de spoorveiligheid te garanderen”, zo heet het. “Dit betreft ook de voetbalwedstrijd België-Cyprus morgenavond in het Koning Boudewijnstadion.”

De MIVB opent morgen haar Contact Centre (070/23.20.00) vanaf 06.00 uur. Reizigers kunnen er terecht voor informatie. De website www.mivb.brussels, de mobiele website en de MIVB-app informeren de reizigers eveneens in reële tijd, net als de Facebook-pagina (facebook.com/mijnmivb) en de Twitter-account (@stibmivb).

“De MIVB verontschuldigt zich bij haar reizigers voor de hinder die ze door deze actie zullen ondervinden en bedankt hen voor hun geduld”, zo besluit de persmededeling.

bron: Belga