IN BEELD. Dit huis is gebaseerd op de films van Wes Anderson

Dit huis is gebaseerd op de films van Wes Anderson
Airbnb / Mr. Anderson's House

Als je wou dat het leven er wat meer uitzag als een creatie van Wes Anderson, hebben we goed nieuws. Je kan overnachten in een Airbnb-stek die gebaseerd is op de films van de bekende regisseur.

In elke film slaagt Wes Anderson er in om een herkenbare, retro wereld te creëren. En het ‘Mr. Anderson’s House’ in Canada baadt in hetzelfde sfeertje. De pastelkleuren spatten van de muren en elke kamer is gevuld met knusse meubels die voor een gezellige toets zorgen.

De verschillende kamers in het huis zijn bovendien gebaseerd op een film van de Amerikaanse cineast. Voor de slaapkamer met de tipi en het typische hoedje van padvinders hebben de verhuurders zich duidelijk laten inspireren door ‘Moonrise Kingdom’. De tweede slaapkamer ademt dan weer de sfeer van ‘The Royal Tenenbaums’ uit. De inrichting van de woonkamer is dan weer geïnspireerd op ‘The Life Aquatic with Steve Zissou’ en de theeruimte op ‘The Darjeeling Limited’.

Er kunnen zo’n vier mensen per keer overnachten in het huis, dat in de buurt van de Canadese stad Kingston ligt. Per nacht moet je zo’n 141 pond (158 euro).