Vanhaezebrouck heeft nog geen T2 bij Anderlecht

Vanhaezebrouck heeft nog geen T2 bij Anderlecht

Noch Yves Vanderhaeghe, noch Nicolas Frutos wordt de assistent-trainer (T2) van Hein Vanhaezebrouck bij RSC Anderlecht. De zoektocht naar een T2 gaat voort. Dat is bekendgemaakt bij de voorstelling van Vanhaezebrouck, die voor drie jaar tekende bij paarswit. Nicolas Frutos, die Anderlecht de voorbije vier wedstrijden onder zijn hoede had na het vertrek van de Zwitser René Weiler, heeft bedankt om T2 te worden. “Frutos heeft het voorstel om persoonlijke redenen afgewezen”, aldus Herman Van Holsbeeck, de sportief manager van paarswit. “We zijn met hem overeengekomen zijn contract te beëindigen.”
Ook Yves Vanderhaeghe, die midden september ontslagen werd bij KV Oostende, bedankte voor de functie van assistent-trainer. “Hij heeft beslist zijn carrière als T1 voort te zetten”, zei Van Holsbeeck daarover.

Vanhaezebrouck leidt vanaf woensdag de trainingen in Anderlecht.
Hij beleeft zijn vuurdoop op vrijdag 13 oktober, wanneer Anderlecht voor de competitie naar KV Mechelen trekt. Op woensdag 18 oktober neemt hij voor het eerst plaats in de Anderlechtse dug-out in het Constant Vanden Stockstadion voor het Champions League-duel met Paris Saint-Germain (PSG).

bron: Belga