Proximus League - OHL pakt volle buit op veld van Cercle Brugge

Oud-Heverlee Leuven heeft dinsdagavond in eerste klasse B met 0-3 gewonnen op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Het ging om de openingswedstrijd van de negende speeldag. De Engelsman Elliott Moore opende na 28 minuten de score na een hoekschop van Storm. Tien minuten na de pauze verdubbelde Esteban Casagolda de voorsprong. Hij rondde een mooie collectieve aanval af. Mathieu Maertens maakte er in de 77e minuut met een afstandsschot 0-3 van.

In het klassement wipt OHL met 16 punten over Cercle Brugge (15 punten). Beerschot Wilrijk leidt met 18 punten.

Morgen/woensdag (20u30) staan met Tubeke/Beerschot Wilrijk en Westerlo/Union twee duels op het programma. Donderdag (20u30) volgt nog Roeselare/Lierse.