Belgische federatie krijgt tien procent van tickets voor finale Davis Cup in Frankrijk

Belgische federatie krijgt tien procent van tickets voor finale Davis Cup in Frankrijk

De Koninklijke Belgische Tennisbond kan voor de finale van de Davis Cup eind november in het Franse Rijsel slechts tien procent van de tickets aanbieden. Dat betekent dat er voor de Belgische supporters per dag 2.700 kaartjes beschikbaar zijn, zo laat de federatie weten. De fans hebben keuze uit twee categorieën: tickets gold aan 200 euro en tickets categorie 1 aan 100 euro, telkens te vermeerderen met 3 euro administratieve kosten.
“Om zeker te zijn dat er zoveel mogelijk enthousiaste Belgische fans in het stadion zitten, zal de ticketverkoop via de tennisclubs georganiseerd worden”, luidt het. “Leden van Tennis Vlaanderen of AFT (de Waalse liga) kunnen via hun club tickets aanvragen. Clubs krijgen tot zondag 8 oktober de kans om een aanvraag in te dienen. Clubs die de vorige Davis Cup ontmoetingen aanwezig waren, zullen beloond worden voor hun trouwe steun en voorrang krijgen.”

Fans die met lege handen achterblijven, kunnen een tweede kans grijpen midden oktober, wanneer de algemene ticketverkoop in Frankrijk start via het ticketbureau van het Stade Pierre Mauroy.
België en Frankrijk treffen elkaar van 24 tot 26 november in Rijsel.

bron: Belga