Audi Hockey League - Enkel Herakles en Orée foutloos na twee speeldagen

door
Belga
Leestijd 1 min.

Op de tweede speeldag van Audi Hockey League tellen enkel Herakles en Orée nog het maximum van de punten in het Belgische hockeykampioenschap. Herakles won thuis met 3-2 van Beerschot, terwijl Orée landskampioen Dragons versloeg met 4-3. Orée keek in het begin van de wedstrijd tegen een achterstand van twee doelpunten aan, maar werd geholpen door een blessure bij Dragons-speler Arthur Van Doren. Lee Cole maakte uiteindelijk het winnende doelpunt voor Orée.

Naast Orée en Herakles telt ook Racing zes punten. Maar dat team speelde donderdag, 5-0 winst tegen Pingouin, al zijn wedstrijd van de derde speeldag vanwege deelname aan de Euro Hockey League begin oktober in het Spaanse Barcelona. Zondag verloor Racing thuis met 1-2 tegen Léopold.

In de onderste regionen van het klassement lijkt Pingouin te bevestigen dat het dit seizoen een vogel voor de kat wordt. Na de 5-1 nederlaag tegen Dragons op de openingsspeeldag en de 5-0 tegen Racing van donderdag, verloor het nu ook zondag met 0-7 tegen Waterloo Ducks. Ook Leuven verloor met 1-0 op het veld van promovendus Gent en heeft nog altijd geen punten. Daring won ten slotte met 1-3 bij Braxgata.

bron: Belga