Primera Division - Real Madrid, met Ronaldo, verliest thuis van Betis

door
Belga
Leestijd 1 min.

Real Madrid heeft woensdagavond op speeldag vijf van de Primera Division een verrassende 0-1 thuisnederlaag geleden tegen Betis Sevilla. Bij de Koninklijke maakte Cristiano Ronaldo zijn comeback in de competitie na de schorsing van vijf matchen die de Portugees kreeg voor het duwen van de scheidsrechter. Maar CR7 slaagde er niet in de supporters in Bernabeu te laten juichen. Het was in tegendeel Betis dat in de slotseconden mocht vieren. Antonio Sanabria tekende in de vierde minuut van de toegevoegde tijd voor de enige treffer in de partij.

Voor Real kwam er woensdagavond een einde aan een reeks van 73 opeenvolgende matchen waarin de withemden konden scoren. De laatste keer dat dat niet gebeurde, dateerde al van 26 april 2016 in de Champions League tegen Manchester City.

In het klassement volgt Real Madrid, de uittredende kampioen, na vijf duels al op 7 punten van leider FC Barcelona. De Catalanen klopten dinsdag Eibar met 6-1, met vier goals van Messi, en pronken met 15 op 15. FC Sevilla, dat woensdagavond met 1-0 won van Las Palmas, staat tweede met 13 punten.

bron: Belga