Tom Waes laat zich niet opjagen om voor tweede keer te trouwen

Tom Waes laat zich niet opjagen om voor tweede keer te trouwen
Belga / J. Jacobs

Hoewel Tom Waes en zijn partner Mieke al enkele maanden verloofd zijn, lijkt een huwelijk er niet snel aan te komen. “We doen dat als het moment er is”, klinkt het.

Mensen die hopen op een romantische toekomst met Tom Waes, mogen nog hoop koesteren. De acteur verloofde zich enkele maanden geleden met Mieke, maar er is nog geen steeds geen sprake van een huwelijk. “Ik laat me niet opjagen”, vertelt de televisiemaker aan Het Nieuwsblad.

“Ik moet iedereen ontgoochelen”

“We zijn al een tijdje verloofd en de boekskes zijn daar massaal op gesprongen. Er is al een paar keer geschreven dat we dit jaar zouden trouwen, maar ik moet iedereen die daarop zit te wachten ontgoochelen: er is nog niets gepland”, aldus Waes.

“Mieke en ik zijn heel gelukkig samen, maar wanneer we trouwen, weten we echt nog niet. We doen dat wel wanneer we voelen dat het moment er is, en op de manier waar wij ons goed bij voelen. Ik laat mij zeker niet opjagen.” Waes is momenteel bezig met de opnames van de serie ‘Undercover’. Daarna volgt er een nieuw seizoen van ‘Reizen Waes’.