Nieuwe show van Dragone krijgt wereldpremière in Dubai

door
Belga
Leestijd 1 min.

De wereldpremière van de nieuwe show "La Perle" van de Belgische regisseur Franco Dragone vindt vandaag plaats in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten. Het spektakel duurt 90 minuten en telt 65 artiesten. Vijf dagen per week zal het twee keer per dag opgevoerd worden in het hotelcomplex 'Al Habtoor City' in Dubai. De Dragone-groep zegt blij te zijn om weer terug te keren naar wat altijd haar bestaansreden is geweest, "het creëren van permanente groots opgezette shows".

'Productions du Dragon', dat tot het bedrijf van Franco Dragone behoort, heeft er immers twee moeilijke jaren opzitten van zware financiële moeilijkheden. In maart keurde de handelsrechtbank van Bergen een herstelplan goed, waardoor het in La Louvière gevestigde bedrijf kon voortbestaan.

Franco Dragone werkt ook aan enkele projecten in België, waaronder "een zeer persoonlijke versie van de opera Aïda" die in december in Vorst Nationaal zal voorgesteld worden. Daarnaast is ook het balletspektakel "Casse-Noisette" in de maak.

bron: Belga