Achtergelaten kalf groeit op en denk dat het een hond is

Twee Amerikaanse veehouders hebben een kalf in hun huis grootgebracht nadat het verstoten was door zijn moeder. Nu denkt de jonge stier dat hij een hond is.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Het kalf James werd bij zijn geboorte niet erkend door zijn moeder. Daarop namen de twee eigenaars van het veebedrijf, Adam en Emily Hopson uit North Carolina, het jonge dier in huis. En dat heeft nogal grappige gevolgen gehad.

Omdat James opgroeide met twee honden, denkt dat het kalf nu ook dat het ook een blaffende viervoeter is. Hij houdt ervan om zijn 'soortgenoten' en baasjes te likken en legt zich vaak achter de zetel. Daar wacht hij tot dat iemand hem komt strelen.

Duizenden volgers

James liep bij zijn geboorte hersenschade op door een zuurstoftekort en kan zich dus soms moeilijk inhouden, meldt The Mirror. Spelen met de andere honden wordt dan ook steeds moeilijker. Zijn zachte kopstootjes van vroeger worden steeds harder, nu het vier maand oude kalf al stevig gegroeid is.

Ondanks het verschil in gewciht en grootte zijn de honden en het kalf nog altijd heel goede vrienden. Adam en Emily posten regelmatig foto's van de dieren op sociale media. Het heeft hen al duizenden volgers opgeleverd.