Zij zijn call-agents bij N-Allo

door
marketing
Leestijd 2 min.

Lisa De Pachter, 25 jaar (links)

Wat verwacht je van een bedrijf?

“Werken volgens een shiftsysteem biedt veel voordelen. Als ik een latere shift heb, ga ik 's morgens gaan fitnessen. Ik wil ook blijven bijleren. Sinds ik hier werk is mijn niveau Frans er echt snel op vooruit gegaan. Je leert on the job en verder krijg je voldoende documentatie om je in te werken in het vakjargon.”

Wat vind je leuk aan je job?

“Ik had vooroordelen over de financiële sector. Saai en serieus dacht ik. Ik wist wel dat ik in een professionele omgeving zou terechtkomen maar nu blijkt die ook erg kleurrijk. Klanten reageren dankbaar en ik krijg veel complimentjes. En kwade klanten blijven trouwens nooit lang kwaad. Het fijnste aan mijn werk is de sfeer. ‘Happy Friyeah!', zo noemen we de dag waarop we iets lekkers meebrengen. Ik kook heel graag dus ik zorg voor homemade lekkernijen.”

Marie-France De Beys, 49 jaar (centrum)

Wat verwacht je van een bedrijf?

“Ik had vroeger een eigen horecazaak en daarmee vergeleken is dit een luxejob. De vrijheid, voldoende vrije tijd en tonnen respect dat ik terugkrijg van klanten apprecieer ik enorm. Ik heb veel rust gevonden in mijn leven. Ik ga altijd met een goed gevoel naar huis en kan weer tijd vrijmaken voor mijn kleinkind of voor een lange wandeling met de hond. Met mijn profiel was ik geen vanzelfsprekende kandidaat voor deze functie, maar omdat ik leergierig ben, kreeg ik alle kansen.”

Wat vind je leuk aan je job?

“Deze job biedt de ideale combinatie van computerwerk en persoonlijk contact. Puur administratief werk is niks voor mij.”

Bayonga Mokio, 27 jaar (rechts)

Wat verwacht je van een bedrijf?

“De belangrijkste criteria bij de keuze van een job zijn voor mij: doorgroeimogelijkheden, persoonlijke ontwikkeling en een aangename werksfeer. Op dit moment vervullen alle punten mijn verwachtingen.”

Wat vind je leuk aan je job?

“Het beeld dat ik had van deze job klopt niet helemaal met de werkelijkheid. Call-agent zijn biedt nog meer voordelen. Er komt bijvoorbeeld heel wat informatie en training bij kijken. Zo kan ik elke dag bijleren. Die kennis over financiële producten zal ik trouwens goed kunnen gebruiken in mijn privéleven. Voetbal is mijn passie. Het is mijn manier om mij op te laden. Ik ga rechtstreeks na mijn werk naar de training. Gent biedt gelukkig veel sport- en ontspanningsmogelijkheden. Ik heb ook nog nooit een training moeten missen, die flexibiliteit is er wel.”


Deze testimonial wordt u aangeboden door onze partner N-Allo